Als onderdeel van het totaalpakket bij aanleg van een nieuwe tuin, zetten wij ook tuinafscheidingen. Deze kunnen we op diverse manieren aanbieden. Dit kan zowel in harde materialen als schuttingen en hekken of als  haag of groenwand. Afhankelijk van de woonomgeving en je wensen kunnen wij je hierbij adviseren en dit meenemen in een voorstel.

 

Schuttingen

Schuttingen plaatsen wij in de vorm van een duurzame schutting. Betonpalen en betonnen onder plaat worden gebruikt waar contact met de grond is, houten schermdelen tussen de palen en op de betonplaat vormen een natuurlijke uitstraling. Door de constructie van palen en plaat ontstaat er een stevige duurzame wand. Poorten in dezelfde stijl vormen een rustig en solide geheel.

 

Hagen

Hagen vormen een natuurlijke begroeiing als afscheiding. Dit kan op vele manieren en hoogte. Wij kunnen je een kant en klaar haag (Quick Hedge) aanbieden waarbij je direct een volgroeide haag heeft tot 2 meter hoog. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om met losse planten een haag te vormen zoals coniferen, beuken, struiken en groenblijvende planten.

Groenwanden

Groen wanden worden vaak geplaatst om een solide afzetting te creëren maar tevens een groen aanzicht te houden. In de vorm van een gaas of betonhekwerk met begroeiing van klimop of passende beplanting. Deze kunnen wij je leveren in vele hoogte en kwaliteiten.

 

Hekwerken

Hekwerken kunnen een afscheiding maken zodat de toegang wordt belemmerd. Dit kan op vele manieren zoals gaashekwerk, dubbel staafmat, betonijzer en sierhekwerken. In vele hoogtes en uitvoeringen.

 

Cocoswanden

Cocoswanden worden toegepast als de geluidsbelasting hoog is en deze te reduceren naar een aanvaardbaar niveau. Afhankelijk van de situatie en ruimte kunnen wij u hiervoor een passend product aanbieden.

 

Voor al deze oplossingen bieden wij je een passend voorstel die wordt samengesteld uit degelijke materialen, geconstrueerd door onze mensen die hiervoor zijn opgeleid. Ik kom je graag wegwijs maken in de mogelijkheden welke in/bij je situatie passen.


 • Cortenstaal

  Cortenstaal

 • Beukenhaag

  Beukenhaag

 • Groenwanden

  Groenwanden

 • Schutting

  Schutting

Kunnen we u helpen?

 

vroegop-hoveniers