Sinds januari 2022 zijn wij het dealerschap aangegaan met Wellness Tuinier voor het leveren en installeren van zwembaden,spa's en buiten sauna's voor o.a. regio Noord Nederland. 

Steeds meer mensen kiezen voor een "eigen wellness in de tuin" vanwege de relax mogelijkheden waar ze op eigen tijd gebruik van kunnen maken. De zomers worden warmer waardoor het afkoelen in een zwembad erg in trek is en in de winter het gebruik van een buitensauna en/of een spa/wirlpool.. Hieronder een korte opsomming van het totale assortiment. Natuurlijk worden de wensen op maat geadviseerd, berekend en uitgevoerd. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen. 


ZWEMBADEN / PLUNGEPOOLS


Algemene informatie

Onze polypropyleen zwembaden of plunge pools zijn zeer geschikt voor als u wilt genieten in de tuin. Om te beginnen leggen wij het verschil uit tussen een plunge pool en een zwembad. Een plunge pool heeft de afmeting tot maximaal 500x300cm. Wordt het groter dan noemen we het een zwembad.

De polypropyleen zwembaden zijn te koop in vele afmetingen en verschillende dieptes. Het voordeel van een polypropyleen zwembad is dat deze onderhoudsvriendelijk is, strakke uitstraling heeft, de randafwerking van een prachtige aluminium trim gemaakt kan worden en deze ook leverbaar is als een overloopzwembad. Met deze uitvoering zwembaden kan je eigenlijk alle kanten op. Wel moeten deze baden altijd worden ingegraven en kunnen niet deels of helemaal boven de grond gehouden worden. Geef uw wensen aan en laat u goed door ons Informeren naar de mogelijkheden.


Formaat

Omdat de polypropyleen baden met de hand gemaakt worden, kunt u nagenoeg elke afmeting bestellen. De standaard baden beginnen bij 400x200cm en lopen op tot 980x350cm met een diepte van 20 of 150cm.   

 

Kleuren

De kleur van de polypropyleen platen bepaald de kleur van het water. Het is dus belangrijk goed na te gaan wat het droomplaatje in uw hoofd is.

Wij hebben standaard in ons assortiment de volgende kleuren:

·         Wit – helder licht blauw water

·         Licht blauw – helder water met een groene waas

·         Donker grijs – donker blauw water, tegen het groen aan 

 

 Afdekkingen

 Er zijn vele opties en keuzes te maken in de afdekkingen voor de zwembaden en plunge pools. We proberen het hieronder overzichtelijk te maken voor u;

1: Roldek in het zwembad. Dit is een lamellenafdekking, gemonteerd in het bad of op de rand waarmee het bad veilig kan worden afgesloten. Dit is ook kindvriendelijk. 

    Een roldek is in elk formaat leverbaar zowel als PVC lamel maar ook als SOLAR lamel..

2: Een zomerzeil. Wij gebruiken altijd een zomerzeil als foam afdekking van 6mm dikte in de kleur grijs. Dit is een dikker type afdekking dan bijv. bubbeltjeszeil. 

    Dit foam doet niks anders dan de warmte vast houden van het water. Dit zeil kan je niet in de winter laten liggen, de kans dat het kapot vriest is dan te groot.

3: Een winterzeil. Dit spreekt al voorzich. Als je het bad in de winter afsluit monteer je het winterzeil. Dit is een pvc zeil met ogen en spanners eraan en wordt gemonteerd over 

    het gehele bad. Standaard is deze kleur grijs.


SPA's

Een Spa in de tuin laat u ontspannen na een drukke dag, of gewoon wanneer u daar zin in heeft. Eén ding is zeker: het is een investering waar u nog lang plezier van gaat hebben. Zit u het liefst alleen in spa of met meerdere personen? Met ons ruime assortiment heeft u de keuze uit modellen met ruimte voor 2 personen, tot een maximum van 8 personen. Keuze genoeg!

Kwaliteit, dat is het uitgangspunt bij ons. Niet alleen de kuip, maar ook het isolatiemateriaal dient van hoge kwaliteit te zijn. Zo gaat de spa jarenlang mee én blijven de verwarmingskosten minimaal. Wij kunnen zelfs de spa voor u plaatsen. Nieuwsgierig? Informeer naar de mogelijkheden.

 

BUITEN SAUNA'S

Onze sauna’s worden gemaakt in Estland.
Waarom zou je denken? De sauna’s worden hier getest onder de meest extreme omstandigheden. Hierdoor is er een goed geïsoleerde sauna ontstaan, die ook nog eens energiezuinig is! De sauna’s zijn in drie verschillende uitvoeringen te verkrijgen: elektrisch, stoom of hout gestookt. Informeer naar de mogelijkheden en welke uitvoering het beste bij u past. 

 

Hieronder een kleine selectie van afbeeldingen van een plungepool, buiten sauna of spa. 

  • wellnesstuinier

  wellnesstuinier

 • vroegop-hoveniers

  vroegop-hoveniers

 • wellnesstuinier

  wellnesstuinier

 • wellnesstuinier

  wellnesstuinier

 • wellnesstuinier

  wellnesstuinier

 • polycarbonaat-afdekking

  polycarbonaat-afdekking

 • 003iberspaquantumxtr31post

  003iberspaquantumxtr31post

 • aquaviaspa

  aquaviaspa

 • cube-graphite-silver-bournemou

  cube-graphite-silver-bournemou

 • exclusive-rangecube014-1-1

  exclusive-rangecube014-1-1

 • 147046377241119914295160375333

  147046377241119914295160375333

 • kbnbo8gk

  kbnbo8gk

 • 147069693466980301101331818261

  147069693466980301101331818261