Goed onderhoud van de tuin is het geheim van een mooie tuin!!

Voor tuinonderhoud geldt bij Vroegop Hoveniers: Gun jezelf het plezier van een hovenier! Zo doen wij onderhoud bij je als je daar hulp bij vraagt, of bespreken we een onderhoudscontract. Een standaard onderhoudscontract loopt bij ons van 1 maart tot 28 februari. Wij komen dan 6 keer per jaar een dagdeel van 4 uur en een dag van 8 uur. Op deze momenten doen we alle werkzaamheden die in dat jaargetijde gedaan moeten worden. Verder nemen we het groenafval mee en bemesten de tuin zo nodig. Op deze manier blijven er nog voldoende werkzaamheden voor je over om nog lekker in de tuin te werken. Maar ook als je geen zin hebt in de tuin te werken, maar je alleen wilt genieten van de tuin, dan kunnen we een abonnement op maat voor je maken.

 

Goed tuinonderhoud voor het gehele jaar hoeft niet duur te zijn!

Periodiek tuinonderhoud, je tuin het hele jaar mooi!

- Zonder afspraak en altijd op tijd

- Zes dagdelen per jaar en een hele dag voorjaarsbeurt.

 

Activiteiten tuinonderhoud:

- Bijhouden borders

- Knippen/scheren van eventuele hagen

- Snoeien planten, bomen en struiken

- Reinigen tuintegels/verharding met onkruidkoker

- Grasmaaien en gazonverzorging

- Tuinbemesting

- Tuin voor-en najaar klaar maken

Gemak via het tuinonderhouds abonnement

Wist je dat veel van onze klanten gebruik maken van ons periodieke tuinonderhouds abonnement? Hiermee profiteer je van het hele jaar tuinonderhoud met alle gemakken van dien. Het abonnement kun je uitbreiden met extra services, zoals het met regelmaat maaien en verzorgen van je gazon, of andere diensten. Denk ook eens aan de vakantieperiode, Je bent lekker op vakantie en je komt terug en zie je dat je tuin vol staat met onkruid en het gras mega hoog staat!! Ben je net lekker uitgerust, moet je de tuin ook nog eens in. Gedurende je vakantieperiode zorgen wij ervoor dat de tuin er piekfijn uitziet zodat je heerlijk verder kan genieten van de vakantie in eigen tuin!! Dit wil je toch ook??

 

Hoe werkt het?

We bepalen gezamenlijk de benodigde activiteiten. De tuin nemen we op in onze jaarplanning. Dat wil zeggen 6x een halve dag van 4 uur en 1 volle dag voor uw voorjaarsbeurt. Bij periodiek onderhoud nemen wij de week voordat we bij je langskomen contact op of laten we per mail of telefoon weten welke dag je tuin staat gepland. Bij een vakantie abonnement plannen wij de tuin in, in je vakantieweek (weken). Hoe vaak we dan komen zal in overleg worden bepaald. Onze hoveniers zorgen er uiteindelijk voor dat de tuin er weer piekfijn bij ligt. Makkelijk toch?

Kunnen we u helpen?

 

vroegop-hoveniers