Contact

contact-opnemen

team-vroegop

Erwin, Carole, Matthijs en Sander

 

Wij stellen ons graag aan u voor:

erwin

 

Sinds mei 1996  run ik samen met mijn vrouw en medewerkers, met veel plezier, ons bedrijf; Vroegop Hoveniers. Na mijn opleiding aan de MTuS te Frederiksoord ben ik 3 jaar in Amerika geweest. Hier heb ik veel tuin, plant en vormgeving ervaring opgedaan. Mooie lijnen met een goed beplantingsplan en een complete tuin naar uw wens creëren; blijft mijn passie.

carole

 

Eind 2009 ben ik volledig in het bedrijf Vroegop Hoveniers gekomen. Ik zorg voor de administratie, de planning en allerlei werkzaamheden achter de schermen. Dit alles in goed overleg met de “mannen”. Hiernaast houd ik mij bezig met de acquisitie en zeker niet te vergeten het klant contact. Hierdoor kunnen Erwin en de jongens zich volledig concentreren op uw tuin!

sander

 

Vanaf april 2009 werk ik bij Vroegop Hoveniers.  Tijdens mijn opleiding aan het Groenhorst College heb ik mijn praktijk ervaring opgedaan bij Vroegop Hoveniers. Ik ging één dag in de week naar school en werkte 4 dagen als leerling hovenier. In juni 2013 ben ik voor deze opleiding geslaagd en werk nu volledig als hovenier.

matthijs

 

Sinds oktober 2013 ben ik werkzaam bij Vroegop Hoveniers. Ik ben begonnen als stagiaire met 4 dagen werken en 1 dag per week naar school.  Deze combinatie is mij heel erg goed bevallen om zo alle aspecten van het hoveniersvak onder de knie te krijgen. Sinds augustus 2015 werk ik volledig bij Vroegop Hoveniers als assistent hovenier.

Kunnen we u helpen?

 

vroegop-hoveniers