vhg

 

 

Wij, als Vroegop Hoveniers, zijn aangesloten bij de VHG. De branchevereniging VHG is een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. VHG behartigt de collectieve en individuele belangen van haar leden op sociaal-economisch en bedrijfsmatig gebied. 

VHG bestaat uit vakgroepen, regionale afdelingen, een ledenraad, het bestuur en een landelijk bureau.


Hoveniers

Met meer dan 980 aangesloten bedrijven is VHG Vakgroep Hoveniers de grootste vakgroep binnen VHG. De bedrijven zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van tuinen. Ook ontwerp en advies behoren tot de diensten. De hoveniersbedrijven werken voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheid. 
VHG Vakgroep Hoveniers maakt zich sterk voor goed groen onderwijs, promotie van het vak en het vakmanschap en vooral voor meer aandacht voor groen en de maatschappelijke en economische waarde ervan. Belangrijk speerpunt is ook de aandacht voor de leden.

 

Algemene voorwaarden

Wij willen dat u als klant precies kunt weten onder welke voorwaarden wij leveren. Met deze algemene voorwaarden is het indien nodig direct duidelijk welke rechten en plichten wij en degene met wie wij zaken doen hebben. De zogenaamde 'kleine lettertjes' besparen ons en u een hoop tijd en verkleinen de risico's die wij samen lopen.

De ledenraad van Branchevereniging VHG heeft op 9 december 2008 beslist dat haar leden  bij een  aanbod aan een consument, vanaf 1 januari 2009 verplicht de Algemene Consumenten voorwaarden toepassen. Deze voorwaarden zijn in het SER- overleg tussen de VHG en de Consumentenbond tot stand gekomen.

 

U kunt deze voorwaarden ten alle tijden opvragen bij ons. U kunt deze ook downloaden door [hier] te klikken.