Visie

Vroegop Hoveniers ziet de tuin of buitenruimte als een verlengstuk van het woon-en werkplezier. Door creatieve en verrassende voorstellen, vakkundige realisatie en planmatig beheer en onderhoud, draagt Vroegop Hoveniers niet alleen bij aan meer plezier aan de tuin of buitenruimte, maar ook aan de gezondheid van de gebruikers.

Missie

De missie van Vroegop Hoveniers is om door goed overleg de juiste materialen en beplanting te kunnen adviseren, om te zorgen voor meer plezier van de tuin en buitenruimte. De juiste beplanting vormt de basis voor meer genot, gezondheid, beleving en minimaal tuinonderhoud. Mede door een eigen kwekerij kunnen wij zorg dragen voor exclusieve bepanting en gegarandeerde kwaliteit.
Elke tuin of buitenruimte ontwerpen en leggen wij aan als een maatpak, dat desgewenst ook kan meegroeien met een gezins- of bedrijfssituatie. Begeleiding na de aanleg zien wij als noodzakelijk om het onderhoudsplezier in uw tuin te vergroten. Onze planmatige werkwijze helpt bij het efficiënt onderhouden en beheren van uw tuin of buitenruimte.