Een tuin aanleggen is lastiger dan gedacht, want er zijn zoveel mogelijkheden. Het zelf doen is vaak zwaar en ingewikkeld en kost veel tijd. Een nieuwe tuin is dan ook zeker geen impuls aankoop en komt dan ook pas tot stand door een goed doordacht en uitgewerkt plan. Wij kunnen een goed en verrassend plan maken, te beginnen bij een tuinontwerp.

 

Een mooi ontworpen, vakkundig aangelegd en natuurlijk goed onderhoud van de tuin, is een aanwinst voor jezelf en een meerwaarde voor de woning. Veel mensen denken dat beplanting in de tuin veel onderhoud vraagt, maar als je de juiste planten kiest valt dit reuze mee. Planten geven een plezierig gevoel, ze absorberen geluid en als je ze laat groeien in een border, heeft onkruid minder kans. Eventueel een boom in je tuin geeft een gevoel van privacy, ruimte en schaduw-mogelijkheden. Je hebt minder inkijk in de tuin en het geeft verkoeling op hete zomerse dagen. Door verschillende hoogtes aan te brengen met beplanting, lijkt je tuin vaak groter en creëer je meer diepte. Wij streven er naar om een groene bloemrijke en geurende tuin te ontwerpen (en indien wenselijk ook aan te leggen) met relatief weinig onderhoud.

 

Meer plezier in de tuin krijg je dus door een goed beplantingsplan te maken. Want wees eerlijk: als je een hotel zoekt op internet en je ziet een hotel met zwembad maar geen beplanting of je hebt een hotel gezien maar dan met mooie beplanting; waar kies je dan voor…??

Als je al beplanting in de tuin hebt staan, kunnen wij deze in sommige gevallen ook hergebruiken. Dit gebeurt als het mooie oudere en/of grillige exemplaren zijn of omdat er emotionele waarde aan de plant zit.

Met de kennis en de passie die wij hebben voor planten, willen we graag tot een verrassend beplantingsplan komen wat bij jou past.

 

Graag maken wij ook een ontwerp op maat voor jouw tuin! Allereerst zullen we een gesprek met je voeren zodat we precies weten wat je wensen zijn. Als we deze helemaal in beeld hebben zullen wij komen met een passend en verrassend tuinontwerp. Wij maken alle tuinontwerpen in 3D,en dus nodigen we je graag uit om virtueel een wandeling te komen maken door jouw eigen tuin! Als wij je ontwerp klaar hebben sturen we je de link naar uw eigen tuinwandeling. Op deze manier kan je hem zo vaak bekijken als je zelf wilt! 

 

Meer weten of wilt u ook een mooi passend tuinplan? Neem gerust contact met ons op! 

 

Op ons youtubekanaal vindt u verschillende virtuele tuinwandelingen die wij voor klanten hebben gemaakt, benieuwd?

Klik hier voor Ons Vroegophoveniers Youtubekanaal .


 • overkapping

  overkapping

 • foto-5-bovenaanzicht-zit-hoek

  foto-5-bovenaanzicht-zit-hoek

 • foto-6-bovenaanzicht-hele-tuin

  foto-6-bovenaanzicht-hele-tuin

 • foto-6-bovenaanzicht-zwembad-l

  foto-6-bovenaanzicht-zwembad-l

 • foto-4-met-oprit

  foto-4-met-oprit

 • foto-1-bovenaanzicht

  foto-1-bovenaanzicht

 • foto-1

  foto-1

 • foto-2

  foto-2

 • foto-1

  foto-1

 • foto-1-bovenaanzicht

  foto-1-bovenaanzicht

Kunnen we u helpen?

 

vroegop-hoveniers