Onze werkwijze

Hieronder vind je ons 5 - stappenplan, op deze manier weet je precies hoe wij te werk gaan bij het aanleggen van een nieuwe tuin.

 

Stap 1:

De allereerste stap is het maken van een 2D tuinontwerp of schets. Dit ontwerp maakt de verbinding met diverse factoren; de omgeving, de gezinssituatie, de wensen en natuurlijk je eigen persoonlijkheid.

Maar ook de verbinding van veel kleinere factoren zoals de overgang van terras naar de plantborder, de afscheiding met de buren en zo nog veel meer. Het ontwerp is er ook om te bepalen welke verdere beslissingen genomen moeten gaan worden m.b.t. de uitvoering, kwaliteitsniveau en budget etc. 

 

Stap 2:

De tweede stap is het eventueel aanpassen van het gemaakte eerste ontwerp. Al uw aanpassingen en nieuwe wensen zullen we proberen in het ontwerp te verwerken, waarna we je uitnodigen om bij ons langs te komen om jouw virtuele tuinontwerp te bekijken en om als het ware een wandeling te maken door je eigen nieuwe tuin in 3D! Als u dit ontwerp heeft goedgekeurd maken we op basis van dit ontwerp 2 of 3 kostenramingen voor de uitvoering. Een ontwerp kan met verschillende materialen worden gerealiseerd, wat dus ook veschillende kosten met zich meebrengt. 

Onze ramingen worden zo samengesteld dat je in de mogelijkheid blijft om van kwaliteitsniveau te kunnen wisselen. zo maak je je eigen voorstel voor de uitvoering!

Stap 3:

De derde stap is het uiteindelijk maken van het definitieve ontwerp met een evenetueel beplantingsplan. Het definitieve voorstel wordt nu als begroting gemaakt en voorgelegd ter goedkeuring.

Stap 4: 

Tijdens de vierde stap maken we alles definitief. In de opdrachtbevestiging worden de gemaakte afspraken vastgelegd. Ook de begin en opleverdatum leggen we hierin vast. Je nieuwe tuin wordt nu gerealiseerd.


Stap 5: 

In de vijfde stap begeleiden we het gehele project. wij zullen eventuele adviezen geven over het onderhoud van de tuin nadat deze is aangelegd. hiervoor kunnen wij ook een overeenkomst aanbieden qua tuinonderhoud op maat, zodat het hele jaar rond de tuin haar optimale sierwaarde behoudt.Door middel van het volgen van deze 5 stappen zorgen wij er niet alleen voor dat de nieuwe tuin bij je past, maar ook voor heel veel tuinplezier!

Kunnen we u helpen?

 

vroegop-hoveniers