Regentonnen

Hemelwateropvang in de tuin is vwordt steeds belangrijker en is dan ook zeker aan te raden. Regentonnen zijn een milieuvriendelijke en duurzame oplossing voor het opvangen en hergebruiken van regenwater. Deze slimme wateropslagoplossingen helpen niet alleen bij het verminderen van het gebruik van kostbaar drinkwater, maar dragen ook bij aan het verminderen van wateroverlast en het bevorderen van een gezonde tuin. Hiervoor hebben wij duurzame, stijlvolle en zeker ook praktische oplossingen, die makkelijk en mooi zijn toe te passen in elke tuin. Het streven is om de buitenruimte verbeteren en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu te hebben. Deze regentonnen, in de vorm van een plantenbak of de traditionele regenton kunnen één geheel met uw tuin vormen. Door het hemelwater op te vangen is het mogelijk om de tuin te bewateren vanuit deze regentonnen in de droge perioden. Hieronder een aantal voorbeelden die mogelijk zijn om in de tuin neer te zetten. Ontdek onze unieke collectie van regentonnen, voeg schoonheid en duurzaamheid aan uw buitenruimte.  Onze regentonnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen.

Kijk ook eens op onze dealer site voor de verschillende mogelijkheden: www.prestigewater.nl/regentonnen


Plantbakken

Plantenbakken zijn een veelzijdige en esthetische toevoeging aan elke buitenruimte, of het nu gaat om een tuin, terras, balkon of zelfs binnenhuis. Ze bieden de mogelijkheid om een prachtige groene omgeving te creëren en planten en bloemen op een georganiseerde en stijlvolle manier te presenteren. Onze plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren om aan uw behoeften en voorkeuren te voldoen. Wat betreft materialen bieden wij plantenbakken aan die zijn gemaakt van duurzame kunststoffen, zoals polyethyleen en polystyreen, die lichtgewicht, weerbestendig en gemakkelijk te verplaatsen zijn. Onze plantenbakken zijn ontworpen met functionaliteit in gedachten. Ze hebben afwateringsgaten om overtollig water af te voeren en te voorkomen dat de wortels van de planten te nat worden. Of u nu een moderne, klassieke, landelijke of minimalistische stijl verkiest, wij hebben plantenbakken die passen bij uw esthetische voorkeuren. Ons assortiment omvat verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u de plantenbakken kunt kiezen die perfect passen bij uw persoonlijke stijl en de sfeer van uw buitenruimte. Creëer een prachtige en levendige buitenomgeving met onze diverse collectie plantenbakken. Blader door ons aanbod en ontdek de perfecte plantenbakken die passen bij uw groene visie en persoonlijke smaak.

Op onze dealer site kunt u de diverse mogelijkheden terugvinden. Kijk maar eens op de site: www.prestigewater.nl/plantbakken

 

Mochten hierover vragen zijn of is er interesse en wil je weten wat mogelijk is in je eigen tuin, vul dan onderstaand contact formulier in en wij zullen reageren. 


Kunnen we u helpen?

 

vroegop-hoveniers